Η Εταιρεία μας

etairia foto1
etairia foto2
etairia foto3

Λίγα Λόγια για εμάς

Η φιλοσοφία της Επιγραφοποιίας “Λούκας” στοχεύει στο να προσφέρει στην αγορά Ποιοτικές Επιγραφές Σύγχρονου Σχεδιασμού και Διαχρονικής Αξίας.
Πάνω από 40 χρόνια στο χώρο της Ποιοτικής Επιγραφής… χαράσσει πορεία.

Η επιχείρησή μας έχει έδρα την πόλη των Ιωαννίνων με κατάστημα από το 1969 και δραστηριοποιείται στον χώρο της οπτικής επικοινωνίας και κυρίως στην κατασκευή επιγραφών παντός τύπου, ψηφιακών εκτυπώσεων και γραφικών βινυλίου. Έργα μας βρίσκονται τόσο στην περιοχή του Νομού Ιωαννίνων όσο και στους γειτονικούς νομούς Θεσπρωτίας (Ηγουμενίτσα, Σύβοτα), Πρεβέζης (Πρέβεζα, Πάργα, Φιλιππιάδα, Καναλάκι), Άρτης (Άρτα) και στον Νομό Λευκάδος (Λευκάδα, Νυδρί).
Δημιουργούμε κατασκευές πρωτοποριακές, με τη χρήση νέων υλικών και προτείνοντας σύγχρονες μεθόδους και εφαρμογές. Μελετούμε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς για Οπτική Επικοινωνία και Προβολή, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες μας αυτό που χρειάζονται.
Το πρώτο κατάστημα φωτεινών επιγραφών ξεκίνησε ο Τηλέμαχος Λούκας το 1969 σε κεντρική οδό της πόλεως (ΚΑ’ Φεβρουαρίου) και δύο χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στο κέντρο της «νέας» αγοράς (28ης Οκτωβρίου) όπου και διατήρησε το κατάστημα αυτό έως το 2009.

Ήδη από το 2007 ξεκίνησε τη λειτουργία του ένα νέο υποκατάστημα επί της Λεωφόρου Δωδώνης στην είσοδο της πόλεως (από την Ε.Ο. Αθηνών – Ιωαννίνων και από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού), όπου σήμερα βρίσκεται και η έδρα της επιχείρησης.

Η προσωπική σχέση της επιχείρησής μας με τους πελάτες και η διατήρηση των έργων
μας στην πορεία του χρόνου, καταξιώνουν την επαγγελματική μας δραστηριότητα.

English EN Greek EL